Usein kysytyt kysymykset

Sopivat ripsienpidennykset minulle? ->

Estävätkö ripsienpidennykset tavallista elämää? ->

Vahingoittavatko ripsienpidennykset omia ripsiäni? ->

Sattuuko ripsienpidennykset tai niiden laitto? ->

Onko minun mahdollista saada mahdollisimman luonnollisen näköiset ripsienpidennykset? ->

Kuinka näyttävät ripsienpidennykset voin saada? ->

Sopivatko ripsienpidennykset minulle?

Ripsienpidennykset soveltuvat lähes kaikille ihmisille silmän muodosta, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Epämukavuutta voi kuitenkin tuoda esimerkiksi laiminlyöty silmähygienia. Ainoa totaalinen este ripsillemme on harvinainen allergia käyttämällemme ripsiliimalle, jotka aiheuttaa lähes aina akrylaattiyhdisteen jokin muoto. Me käytämme vain tutkitusti kontaktitestatusti vähän allergisoivia medikaaliliimoja. Mikäli epäilet allergiaa tai haluat puhua siitä ammattilaistemme kanssa, olet aina tervetullut meille konsultaatioon!

Estävätkö ripsienpidennykset tavallista elämää?

Ripsenpidennykset eivät estä tavallista elämää. Laiton sekä kuivumisajan jälkeen voit käydä suihkussa, saunassa, uida ja urheilla aivan tavallisesti. Ripsenpidennysten kanssa voi myös käyttää aivan tavallisesti piilolinssejä sekä vesipohjaista silmämeikkiä. Niin kauan kuin ripset puhdistaa säännöllisesti niille tarkoitetuilla tuotteilla sekä kuivaa ohjeiden mukaan, voi elää ja toimia normaalisti. Pidennysten pysyvyyden parantamiseksi jotkut käyttävät nukkuessaan silmäsuojia. Jos haluat lukea tarkemmin miten ripsienpidennyksiä hoidetaan ja niiden kanssa eletään, katso ripsienpidennysten hoito-ohjeemme.

Vahingoittavatko ripsienpidennykset omia ripsiäni?

Meillä ammattitaidolla asennetut ja tarvittaessa poistetut ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä. Niin kauan kuin huolehdit ripsienpidennysten oikeaoppisesta puhdistamisesta etkä hankaa, nypi tai revi niitä, ripsenpidennykset saattavat jopa suojata omia ripsiäsi. Erityisesti jos ripsiä ei aio huoltaa pidennyksiäsi on kuitenkin erityisen tärkeää ettet lähde itse nyppimään pois viimeisiä viuhkoja, vaan annat niiden pudota luonnostaan tai tulet poistattamaan ne ammattilaiselle.

Ripsien taivuttamisesta, meikkaamisesta ja meikin poistamisesta aiheutuva hankaus on itseasiassa luonnonripselle paljon rasittavimpaa kuin kerran kuussa asennettavat ripsenpidennykset. Myös luomeen ja ripsiin liimattavat irtoripset voivat vahingoittaa ripsiäsi. Ripsenpidennykset ehkäisevätkin ripsien mekaanisen rasituksen aiheuttamaa katkeilua ja vaurioitumista.

Mikäli omat ripsesi ovat jo vahingoittuneet tai kasvatusvaiheessa, voimme myös korjata ripsesi, jotta ne eivät rasitu ripsiin laitettavasta ja poistettavasta meikistä. Katkenneisiin ja kasvaviin ripsiin voidaan asentaa väliaikaisesti todella kevyet kuidut, jotka peittävät ripsien koloja ja saavat katseesi näyttämään siistiltä ripsien kasvatusprosessin ajan.

Ripsien oikeaoppisen poiston jälkeen ripset saattavat vaikuttaa vaatimattomammilta kuin aikaisemmin, mutta yleensä kyse on optisesta harhasta. Koska kontrasti on suuri, omat ripset näyttävät tottakai hentoisemmilta verrattuna näyttäviin pidennyksiin.

Sattuuko ripsienpidennykset tai niiden laitto?

Ripsenpidennysten laiton tai käytön ei tule koskaan sattua. Mikäli laiton aikana kuitenkin tunnet kipua tai kirvelyä, kerro siitä välittömästi laittajallesi. Jos laiton jälkeen tuntuu kutinaa tai kirvelyä, ota yhteys ammattilaiseen. Ottamalla ripset meillä varmistut siitä, että saat aina laittajaksesi ammattitaitoisen ja koulutetun ripsiteknikon joka ei vahingoita ripsiäsi. Jos laiton jälkeen ilmenee epänormaalia oireilua, teknikkomme ovat aina käytettävissä tukemaan asiakkaitamme. Allergiatapauksissa poistamme ripset veloituksetta mahdollisimman pian. Mikäli olet epävarma tai haluat lisää tietoa, me vastaamme mielellämme.

Onko minun mahdollista saada mahdollisimman luonnolliset ripsienpidennykset?

Volyymiripsenpidennyksillä on mahdollista saada jopa klassisia ripsiä luonnollisempi ilme, koska yksittäiset volyymikuidut ovat klassisia kuituja ohuempia. Ilmi Business -pidennystyylimme on tällöin juuri sinulle. Kerro laittajallesi, että haluat mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen. Pääset tutustumaan tyyliin tarkemmin täältä tai voit lukea tarkemmin volyymikuitujen monipuolisuudesta täältä.

Kuinka näyttävät ripsienpidennykset voin saada?

Ilmeen maksimaalinen runsaus riippuu omien ripsien runsaudesta. Ammattitaitoiset ripsiteknikkomme pystyvät kertomaan realistisesta lopputuloksesta, joka on hyvin yksilöllinen. Voit esimerkiksi lähettää meille kuvan ripsistäsi yläviistosta silmät kiinni/alas katsoen, ja kerromme mielellämme mikä on realistinen oletettava lopputulos sinun ripsilläsi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Liian painavat ripsikuidut aiheuttavat mekaanista rasitusta asiakkaan omaan ripseen, joka saa ne putoamaan normaalia nopeammin. Liian tuuheissa ripsienpidennyksissä puolestaan viuhkat saattavat takertua toisiinsa ja keräävät herkästi likaa ja bakteereita kasvattaen merkittävästi silmätulehduksen riskiä. Vaikka jotkut tekijät ovat valmiita laittamaan asiakkaalle täysin tämän toivomusten mukaiset ripset, me ammattilaisina pidämme tarjoamamme runsauden turvallisuuden ja terveellisyyden rajoissa.

Ilmi Temptation -ripsityylissämme laitamme asiakkaalle megavolyymipidennykset eli niin runsaat ripset kuin hän toivoo tai on mahdollista ja turvallista hänen omille ripsilleen. Usein jos asiakkaan omat ripset eivät mahdollista kovin tuuheita megavolyymipidennyksiä, hyvä vaihtoehto näyttävyyden hakemiseen on rikottu Ilmi Influencer -ripsityylimme, jossa näyttävyys haetaan vaihtelemalla asennettavien ripsikuitujen pituutta. Pääset tutustumaan molempiin vaihtoehtoihin täällä.