Pidennystyylimme

Teemme volyymiripsiä neljässä eri tyylissä, joihin pääset tutustumaan tällä sivulla. Toimimme näin, jotta voimme varmistaa, että saat juuri sellaiset pidennykset kuin toivot. Asiakkaanamme saat helposti trendikkäät ripset valitsemalla mieleisesi huolellisesti suunniteltujen tyyliemme joukosta. Meille ratkaisevaa on lopputulos – sinä päätät miltä haluaa näyttää ja meidän vastuullamme on loput.
Perinteisten ripsienpidennysten lisäksi teemme yksittäisiin juhliin ja lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitettuja Weekend-pidennyksiä, joihin pääset tutustumaan tarkemmin täältä.

Ilmi Business

Luonnolliset volyymipidennykset

Ilmi Business-ripsemme ovat luonnollisin pidennysvaihtoehtomme. Nämä pidennykset näyttävät aina raikkailta herättämättä turhaa huomiota. Luonnollisen näköiset pidennykset sopivat erityisesti sinulle, joka haet pidennyksillä pysyvää siistiä ulkonäköä ja käytännöllisyyttä, mutta et toivo ripsiesi keräävän liikaa katseita. Käytämme maltilla volyymiviuhkoja, joilla luomme asiakkaan halutessa jopa klassisia ripsiä luonnollisemman ilmeen. Tämän mahdollistaa se, että volyymiviuhkojemme yksittäiset kuidut ovat tyypillisiä klassisia kuituja ohuempia, ja siten luonnollisemman näköisiä.

Uudet 110 €

Asiakkaan on hyvä varata laittoon 2 tuntia aikaa.

Ilmi Temptation

Tuuheat megavolyymipidennykset

Ilmi Temptation-ripset ovat meidän tuuheat volyymipidennyksemme, jotka varmasti erottuvat edukseen. Nämä ripset ovat sinulle, joka haluat kääntää katseita ripsilläsi etkä pelkää herättää huomiota. Teemme niin tuuheat, pitkät ja näyttävät pidennykset kuin asiakkaan omat ripset turvallisesti mahdollistavat. Pyrimme kuitenkin aina pitämään myös tyylikkyyden mielessä runsaidenkin ripsien kohdalla.

Uudet 125 €

Asiakkaan on hyvä varata laittoon 2 tuntia aikaa.

Ilmi Influencer

Muodikkaat wet look / wispy pidennykset

Ilmi Influencer-ripset ovat meidän versiomme somevaikuttajien suosimasta rikotusta wispy-ilmeestä. Tasaisen ylälinjan sijaan eri pituisia kuituja käytetään lomittain, jotta näyttävä lopputulos saadaan aikaiseksi ilman epäluonnollista paksuutta. Huomioithan, että tämän vuoksi pisin pituus on selvästi enemmän kuin tavallisissa volyymiripsissä ja pidennyksistä tulee näyttävät. Rikotun ilmeen ehdoton etu on myös se, että tarkoituksenmukainen epätasaisuus peittää alleen tahattomat epätasaisuudet ripsissä huollon lähestyessä, minkä vuoksi ripset säilyvät vasta laitetun näköisinä pitempään.

Uudet 135 €

Asiakkaan on hyvä varata laittoon 2,5 tuntia aikaa.

Ilmi Filter

Seksikkään kissamaiset pidennykset

Ilmi Filter-ripset on suunniteltu antamaan sinulle yhtä upeat ripset kuin mitä somefiltterit lisäävät valokuviin. Nämä pidennykset tuovat katseeseesi kissamaista seksikkyyttä, joka rakennetaan ripsien kaarella ja huolellisella asettelulla. Näissä pidennyksissä etenkin silmien ulkonurkka korostuu, ja siksi ne ovatkin loistava valinta mantelin muotoisille silmille. Ripsien pieni pörheys edesauttaa, että ripset pysyvät hyvän näköisinä koko huoltovälin riippumatta siitä missä järjestyksessä omien ripsien luonnollinen putoaminen tapahtuu. Filter-pidennykset ovat hieman vähemmän tuuheat kuin Temptationit, mutta selkeästi tuuheammat kuin muut pidennystyylimme. 

Uudet 135 €

Asiakkaan on hyvä varata laittoon 2,5 tuntia aikaa.