Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset ovat pitkäkestoiset ripsiin kiinnitettävät synteettiset pidennykset, jotka avaavat katsettasi sekä helpottavat arkeasi. Ripsienpidennyksillä voidaan korvata kalliit ja epäkäytännölliset tekoripset, irtoripset sekä ripsivärit ja niiden poistoaineet. Toisin kuin muut vaihtoehdot, ripsienpidennykset ovat vedenkestävät ja näyttävät hyvältä silmissäsi vuorokauden ympäri. Oikein asennettuna ripsienpidennykset ovat laadukkaat ja turvalliset eivätkä vahingoita omia ripsiäsi. Ripsienpidennykset sopivat lähes kaikille ihmisille silmänmuodosta, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Tyypillisesti ainoa este ripsienpidennysten käytölle on allergia ripsiliimalle, jonka syntyyn vaikuttavat sekä käytetty liima että ripsien asennustapa. Allergioiden todennäköisyyden pienentämiseksi Ilmillä käytämme tutkitusti mahdollisimman vähän allergisoivaa liimaa sekä asennamme ripset oikeaoppisesti niin, että ne eivät koske ihoon.

Ripsienpidennyksiä on kahdenlaisia: klasissia ja volyymiripsenpidennyksiä. Klassisissa ripsienpidennyksissä omaan luonnonripseen kiinnitetään vain yksi paksuhko kuitu. Volyymiripsienpidennyksissä yhteen luonnonripseen kiinnitetään ohuemmista kuiduista tehty usean kuidun muodostama yksi viuhka. Vaikka monet ajattelevat, että klassiset ripsienpidennykset tarkoittavat luonnollisempaa lopputulosta, me näemme, että maltillisesti käytettyinä ohuemmista kuiduista tehdyillä volyymiviuhkoilla on todellisuudessa saatavissa aikaan luonnollisin mahdollinen lopputulos. Siksi teemmekin ripsiä pääasiassa volyymikuiduilla. 

Kuidut ja viuhkat voivat olla eri paksuisia, pituisia ja muotoisia. Näitä ominaisuuksia yhdistelemällä on mahdollista saada aikaan lähes loputtomasti erilaisia tyylejä. Yksinkertaisesti “volyymiripsien” sijaan me teemmekin ripsiä viidessä eri tyylissä, joissa jokaisessa ripset asettuvat eri tavalla. Nämä tyylit olemme kehittäneet huolellisesti imartelemaan kaikenlaisia silmiä ja vastaamaan tämän hetken ripsitrendejä. Oheisessa kuvassa näkyy neljä volyymiripsityyliämme samassa silmässä. Pääset tutustumaan tyyleihin tarkemmin täältä.

Tyylikäs uranainen ripsienpidennyksillä

Meillä ripsienpidennysten kiinnittämiseen käytetään akrylaattipohjaista kontaktitestattua ja tutkitusti vain harvoja allergisoivaa medikaaliliimaa. Tarjoamme kuitenkin myös mahdollisuuden maksuttomaan allergiatestiin, mikäli oma allergiaherkkyys epäilyttää. Akrylaattiliima kovettuu reagoidessaan ilmankosteuteen, joten ripsien kastelu heti laiton jälkeen voi shokkikuivattaa liiman ja murtaa siten sidoksen. Vaikka liima kuivuessaan on vedenkestävää ja mekaanisesti kestävää, liimasidoksen voi kuitenkin rikkoa esimerkiksi kovalla mekaanisella rasituksella tai käyttämällä ripsiin öljypohjaisia tuotteita.

Koska ripsikuidut- ja viuhkat asennetaan manuaalisesti jokaiseen luonnonripseen, ripsien laittoon kuluu aikaa ilmeestämme ja asiakkaan ripsistä riippuen 1,5–3 tuntia. Ripset, kuten muutkin kehomme karvat, kasvavat ja uusiutuvat ja pidennykset kasvavat ja tipahtavat pois luonnonripsen mukana. Luonnollinen ripsien uusiutumisvauhti on hyvin yksilökohtainen, usein kuitenkin noin 2–4 viikkoa. Suosittelemmikin varaamaan ajan ripsienpidennysten huoltoon 3 viikon välein.