Miksi pidennykset meiltä?

Olemme yksi ainoista suomalaisista kauneussalongeista, joka on erikoistunut tekemään nimenomaan ripsenpidennyksiä. Ripsiammattilaisten tiimimme tavoitteena on tehdä parhaita mahdollisia ripsiä, mikä tarkoittaa meille kolmea asiaa: kauniita, laadukkaita ja turvallisia ripsiä.

Toivottu ulkonäkö

Laatu ja pysyvyys

Terveys ja turvallisuus

Trendikkäät ripsienpidennykset

Toivottu ulkonäkö

Muista toimijoista poiketen me emme myy klassisia tai volyymiripsiä, vaan erilaisia ripsityylejä. Meillä asiakas saa valita ripsienpidennyksilleen toivomansa ulkonäön, ja me ammattilaisina olemme vastuussa oikean toteutustavan ymmärtämisestä ja osaamisesta. Riippumatta siitä haluatko mahdollisimman luonnolliset, näyttävät, modernin rikotut tai kissamaiset ripset, olemme kehittäneet parhaan tavan yhdistellä ripsikuituja upean persoonallisen lopputuloksen aikaansaamiseksi juuri sinulle.

Vaikka tyypillisesti ripsenpidennykset jaotellaan klassisiin ja volyymiripsiin, todellisuudessa yhdistelemällä eri paksuisia, pituisia ja eri tavoin kaareutuvia kuituja on mahdollista tehdä lähes loputon määrä erilaisia ripsienpidennyksiä. Osan tekeminen on helpompaa ja nopeampaa kun taas toisten haastavampaa ja hitaampaa.

Voit luottaa siihen, että tiedämme tarkasti mitä teemme asentaessamme minkä tahansa tyylimme pidennykset. Huolellinen kehitystyö jokaisen ripsityylin taustalla varmistaa sen, että asiakkaista ei tule harjoittelunukkeja haastavammillekaan volyymiripsitoteutuksille. Lisäksi sinun ei tarvitse arvailla kuinka pitkä aika sinun tulisi varata toivomiesi ripsienpidennysten laittoon, vaan tämän ymmärtäminen ja ajanvarausten pituuksien hallinta on meidän vastuullamme.

Laadukkaat ripsienpidennykset ammattitaidolla

Laatu ja pysyvyys​​

Takaamme kaikille asiakkaille oikeaoppisesti ja pysyvyyden kannalta suotuisissa olosuhteissa asennetut ripset, jotka tehdään laadukkailla tarvikkeilla. Ripsiteknikkomme asettelevat ripset huolellisesti, jotta silmänrajaan tulee suora ripsilinja, ripset kiinnitetään ripsien tyveen ja viuhkat aukeavat kauniisti. Asettelun jälkeen ripset erotellaan huolellisesti, jotta jokainen kuitu on varmasti kiinni vain yhdessä luonnollisessa ripsessä ja liima ei paakkuunnu

Oikea asennusympäristö takaa ripsien pysyvyyden. Liiketilamme lämpötilaa ja kosteutta säädellään huolellisesti, jotta olosuhteet ovat aina optimaaliset nimenomaan hyvin pysyvien ripsienpidennysten asennukseen käyttämillämme liimoilla. Emme tee muita kosmetiikkapalveluita, jotka saattaisivat häiritä ripsien laiton olosuhteita. Ripsikuitumme hankitaan luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme, joiden tuotteet olemme testanneet ja todenneet laadukkaiksi. Lisäksi teemme heidän kanssaan jatkuvasti yhteistyötä kehittääksemme yhä parempia kuituja juuri meidän ripsityyliemme toteutukseen.

Valvomme huolellisesti tekemiemme ripsien laatua – jokaiset ripset kuvataan laiton jälkeen ja kuvia säilytetään ripsien normaalin pysyvyyden eli noin kuukauden verran. Lisäksi keräämme päivittäin dataa liiketilamme olosuhteista. Näin pystymme tarvittaessa palaamaan ripsien laiton tekniikkaan ja olosuhteisiin, identifioimaan mahdolliset ongelmakohdat ja varmistamaan että samaa haastetta ei kohdata kahdesti. Luonnollisesti ripsissämme on laiton tekniikan sekä olosuhteiden osalta täysi laatutakuu kaikille asiakkaille.

Turvalliset ja terveelliset ripsienpidennykset

Terveys ja turvallisuus

Turvallisuus ja laatu kulkevat monissa kohdin käsikädessä. Oikein asennetut ripset, jotka on huolellisesti eroteltu toisistaan ja kiinnitetty suorassa linjassa ripsen juureen ovat myös turvalliset. Vastaavasti väärin asennetut ripset voivat vahingoittaa asiakkaan omia ripsiä tai pahimmassa tapauksessa jopa itse silmää. Laadun tarkka seuranta ripsien laitossa on siis myös tärkeä tekijä turvallisuuden varmistamisessa. Ripsien laittoon käytämme vain tutkimuksissa harvoin allergisoiviksi todettuja ja kontaktitestattuja medikaaliliimoja. 

Seuraamme aktiivisesti ripsiliimojen ja muiden ripsiin liittyvien kemikaalien kuten puhdistusaineiden viimeisintä tutkimusta, jotta käytämme aina parhaita ja terveysturvallisimpia tuotteita palvellessamme asiakkaitamme. Vältämme turhia hajusteita sisältäviä tuotteita, kuten usein ripsienpidennysten laitossa käytettyjä silmänalusten suojia, joissa on ylimääräinen allergiariski. Näiden sijaan käytämme hajustamattomia apteekkituotteita. Pidämme osaamisemme ajantasaisista ripsien laiton terveysturvallisuuteen liittyvistä kehitysaskeleista, jotta jokainen teknikkomme on varmasti pätevä asentamaan turvalliset pidennykset.