Ilmi Weekend
-ripsienpidennykset

Hinta vain 40 €
Laittoaika vain 30 min

Ilmi Weekend
-ripsienpidennykset

Hinta vain 40 €
Laittoaika vain 30 min

Ilmi Weekend on uusi vaihtoehto ripsienpidennyksille. Viikonloppuripsienpidennykset sopivat erityisesti sinulle, joka haluat näyttää upealta juhlissa, mutta et ylläpitää ripsienpidennyksiä jatkuvasti. Nämä pidennykset saat Suomessa vain meiltä!

Olemme kehittäneet tiettävästi ensimmäisenä Suomessa nopealla ripsitekniikalla uusien ripsienpidennysten tekeminen kestää vain 30 minuuttia ja lopputulos näyttää aivan uusilta volyymiripsienpidennyksiltä. Nopeat ripsienpidennykset kestävät hyvännäköisenä noin pitkän viikonlopun verran, tarkalleen ottaen neljä (4) päivää. Ilmi Weekend -ripsienpidennykset ovat täydelliset kun haluat näyttää muutaman päivän laitetulta esimerkiksi vanhojen tansseissa, risteilyillä tai festareilla.

Nopean tekniikan ansiosta, nämä ripsienpidennykset ovat myös huomattavasti edullisemmat kuin tavalliset volyymipidennykset. Saat ammattitaitoiset ja upean näyttävät ripset nyt vain 40€ hintaan. Ripsien poistatus kuuluu myös hintaan ja voit tulla tekemään sen vaikkapa maanantaiaamuna liikkeeseemme. Suosittelemme Ilmi Weekend-ripsien laitattamista juhlia edeltävänä päivänä. 

Milloin Weekend -ripset?

Ilmi Weekend-ripset ovat täydelliset esimerkiksi festareille, risteilylle, minilomalle, häihin tai vaikka Linnanjuhliin. Nopeilla ripsillä saat kaikki tavallisten ripsienpidennysten hyödyt tärkeään päivääsi tai viikonloppuusi. Sinun ei tarvitse tapella hankalien tekoripsien kanssa, huolehtia ripsarien valumisesta kosteissa tai tunteikkaissa olosuhteissa tai ripsivärin pesusta illan päätteeksi! Yksi asia vähemmän mietittävää tärkeänä päivänäsi, koska voit käydä laitattamassa Ilmi Weekend-ripset jo muutamaa päivää aikaisemmin!

Pidempiaikaista huoliteltua ulkonäköä varten suosittelemme yhä tavallisia ripsienpidennyksiä, joita saat myös Ilmiltä. Huomaathan ettemme huolla Ilmi Weekend-ripsiä lainkaan. Ilmi Weekend-ripsissä takuumme on voimassa vain kaksi päivää.

Miten tämä on mahdollista?

Nopean ripsitekniikan taustalla on paljon kehitystyötä. Ilmi Beautyn perustajien yhdistelmä vankkaa ripsienpidennys- ja insinööriosaamista saavat meidät katsomaan ripsienpidennyksiä aivan uudesta mahdollisuuksien näkökulmasta. Intohimo ripsienpidennyksiin ja ymmärrys siitä, että jatkuvat ripsienpidennykset eivät tule koskaan olemaan kaikille sopiva vaihtoehto yhdistyivät lopputuloksena täysin uusi ripsienpidennystekniikka. Tavoitteenamme on tuoda ripsienpidennysten hyödyt kaikkien saataville – myös heidän, joilla ei ole halua tai varaa ylläpitää ripsienpidennyksiä jatkuvasti.

Oletko tapahtuman järjestäjä?

Voit saada tapahtuman osallistujille kustomoidun alennuksen Ilmi Weekend -ripsiin.
Ota meihin yhteyttä!