Ilmi Beauty

Olemme suomalainen erityisesti ripsienpidennyksiin keskittyvä kauneudenhoitoalan yritys. Salonkimme sijaitsee Helsingin Kampissa osoitteessa Arkadiankatu 19.

Tavoitteemme on tarjota laadukkaat, turvalliset ja kauniit ripsienpidennykset kaikenlaisille silmille. Meille ensisijaisen tärkeää on, että asiakas saa toivomansa näköiset ripsienpidennykset. Tämän vuoksi teemme perinteisten klassisten tai volyymiripsien sijaan neljää eri ripsityyliä, jotta asiakas pääsee valitsemaan toivomansa kaltaiset pidennykset ulkonäön perusteella. Panostamme myös erityisesti ripsiemme laatuun niin laiton tekniikassa kuin myös olosuhteissa ja välineissä, jotta ripset pysyvät hyvin. Laadukas laitto edistää myös pidennysten terveellisyyttä ja turvallisuutta, mikä on meille lähellä sydäntä. Voit luottaa, että laitamme sinulle vain turvallisia ripsienpidennyksiä – emme edes asiakkaan pyynnöstä laita pidennyksiä, jotka vaurioittaisivat asiakkaan omaa ripseä. Lisäksi olemme erityisen tarkkoja hygieenisistä ja allergian todennäköisyyttä vähentävistä toimintatavoista.

Tiimi

Oona

Oona on aloittanut ripsiteknikkona vuonna 2016 ja on yksi perustajistamme. Oona on ollut vastuussa sekä ripsityyliemme suunnittelusta että ollut näkyvä kasvo somessamme. Oona on tiimistämme se, joka kulkee muoti- ja sometrendien aallonharjalla. Oonaa näkee enää harvemmin salongissamme, mutta hänen kädenjälkensä näkyy edelleen työssä. 

Katrin

Katrin aloitti ripsienpidennysten tekemisen koronan tultua ja vietyä lentoemännän työt pois alta. Ripsiteknikon työt siirtyivät kotoota salonkiin Ilmi Beautyn avautuessa ja siirtyi syksyllä 2022 toimitusjohtajan rooliin. Lentoemäntänä opittu asiakaspalvelu näkyy yhä Katrinin iloisessa asiakkaiden kohtaamisessa. Ripsienpidennysten suhteen Katrinilla on loputon into kehittää itseään teknikkona ja oppia uusia tekniikoita.

Nataliia

Nataliialla on neljän vuoden laaja kokemus ripsienpidennysten tekemisestä kotimaassaan Ukrainassa, missä hänellä oli myös oma salonki. Valitettavasti sota ajoi Nataliian Suomeen. Meillä on kuitenkin ollut ilo ottaa hänet ja hänen runsas kokemuksensa erilaisista erikoisefektiripsistä mukaan vahvistamaan tiimiimme. Nataliia palvelee asiakkaita englannin, ukrainan ja venäjän kielillä – pyydämme suomen kielen taidottomuuden suhteen ymmärrystä!

Jenna

Jenna on kouluttautunut ja aloittanut ripsiteknikkona alunperin Rovaniemellä, josta hän muutti Helsinkiin pari vuotta sitten. Vaikka Jenna aloitti Ilmin tiimissä vuoden 2022 alussa, ripsiteknikon kokemusta löytyy jo vuosien ajalta. Olemmekin saaneet ihastella Jennan erittäin huolellista ja pikkutarkkaa ripsien tekoa.

Iitu

Iitu opiskelee Stadin ammattiopistossa kosmetologiksi ja on aloittanut marraskuussa 2022 harjoittelijana Ilmi Beautyllä. Ripsienpidennyksiä supermotivoitunut Iitu on tehnyt jo maaliskuusta 2022 itsenäisesti ja hän jakaa intohimomme laadukkaisiin ripsienpidennyksiin. 

Sinä?

Tiimissämme on aina tilaa päteville ripsiteknikoille. Jos jaat visiomme siitä, että asiakkaan tulisi saada trendikkäät, laadukkaat ja turvalliset ripset, ota rohkeasti yhteyttä! Ripsipinsettien olisi hyvä pysyä kädessä valmiiksi, mutta opetamme sinulle tarvittaessa kädestä pitäen miten eri ripsityylimme tehdään.

Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä sinulle sopivassa kanavassa! 

Meidät tavoitat parhaiten sähköpostitse tai lähettämällä Instagramissa direct-viestin. Asiakaspalvelumme vastaa viesteihin arkisin klo 9 – 18.