Ilmi Beauty

Olemme suomalainen erityisesti ripsienpidennyksiin keskittyvä kauneudenhoitoalan yritys. Salonkimme sijaitsee Helsingin Kampissa osoitteessa Arkadiankatu 19.

Tavoitteemme on tarjota laadukkaat, turvalliset ja kauniit ripsienpidennykset kaikenlaisille silmille. Meille ensisijaisen tärkeää on, että asiakas saa toivomansa näköiset ripsienpidennykset. Tämän vuoksi teemme perinteisten klassisten tai volyymiripsien sijaan neljää eri ripsityyliä, jotta asiakas pääsee valitsemaan toivomansa kaltaiset pidennykset ulkonäön perusteella. Panostamme myös erityisesti ripsiemme laatuun niin laiton tekniikassa kuin myös olosuhteissa ja välineissä, jotta ripset pysyvät hyvin. Laadukas laitto edistää myös pidennysten terveellisyyttä ja turvallisuutta, mikä on meille lähellä sydäntä. Voit luottaa, että laitamme sinulle vain turvallisia ripsienpidennyksiä – emme edes asiakkaan pyynnöstä laita pidennyksiä, jotka vaurioittaisivat asiakkaan omaa ripseä. Lisäksi olemme erityisen tarkkoja hygieenisistä ja allergian todennäköisyyttä vähentävistä toimintatavoista.

Tiimi

Ilona

Ilona tiimimme farmaseuttina pitää huolen siitä, että ripset asennetaan parhaalla ja turvallisimmalla mahdollisella tavalla sekä kemiallisesti että fysikaalisesti. Ripsenpidennyksiä Ilona on tehnyt vuodesta 2016. Aiemmin ripsiä tehdessään hän on erikoistunut ripsenpidennysten korjaustöihin asiakkaille, joiden ripsiä edellinen laittaja ei ole osannut käsitellä ammattitaitoisesti.

Oona

Oona on tiimistämme se, joka kulkee muoti- ja sometrendien aallonharjalla ja opiskelee ripsiteknikon töiden ohella estenomiksi. Siten Oona on vastuussa sekä ripsityyliemme suunnittelusta että näkyvin kasvo somessamme. Oona on aloittanut ripsiteknikkona vuonna 2016.

Katrin

Katrin aloitti ripsienpidennysten tekemisen koronan tultua ja vietyä lentoemännän työt pois alta. Ripsiteknikon työt siirtyivät kotoota salonkiin Ilmi Beautyn avautuessa. Lentoemäntänä opittu asiakaspalvelu näkyy yhä Katrinin iloisessa asiakkaiden kohtaamisessa. Ripsienpidennysten suhteen Katrinilla on loputon into kehittää itseään teknikkona ja oppia uusia tekniikoita.

Jenna

Jenna on kouluttautunut ja aloittanut ripsiteknikkona alunperin Rovaniemellä, josta hän muutti Helsinkiin pari vuotta sitten. Vaikka Jenna aloitti Ilmin tiimissä vuoden 2022 alussa, ripsiteknikon kokemusta löytyy jo vuosien ajalta. Olemmekin saaneet ihastella Jennan erittäin huolellista ja pikkutarkkaa ripsien tekoa.

Nataliia

Nataliialla on neljän vuoden laaja kokemus ripsienpidennysten tekemisestä kotimaassaan Ukrainassa, missä hänellä oli myös oma salonki. Valitettavasti sota ajoi Nataliian Suomeen. Meillä on kuitenkin ollut ilo ottaa hänet ja hänen runsas kokemuksensa erilaisista erikoisefektiripsistä mukaan vahvistamaan tiimiimme. Nataliia palvelee asiakkaita englannin, ukrainan ja venäjän kielillä – pyydämme suomen kielen taidottomuuden suhteen ymmärrystä!

Sara

Toisin kuin muut tiimin jäsenet, Sara ei tee ripsienpidennyksiä ja häntä nähdään harvemmin salongissamme pinsetit kädessä. Jotta muut tiimiläiset pystyvät keskittymään parhaiden mahdollisten ripsien tekemiseen ja kehittämiseen, Sara on Ilmin toimitusjohtaja ja hoitaa yrityspuolen käytännön järjestelyt. Ripsipuolella hän saattaa auttaa muita teknikoitamme lähinnä erittäin lyhyiden palveluiden kuten Weekend-ripsien poistojen kanssa. 

Sinä?

Tiimissämme on aina tilaa päteville ripsiteknikoille. Jos jaat visiomme siitä, että asiakkaan tulisi saada trendikkäät, laadukkaat ja turvalliset ripset, ota rohkeasti yhteyttä! Ripsipinsettien olisi hyvä pysyä kädessä valmiiksi, mutta opetamme sinulle tarvittaessa kädestä pitäen miten eri ripsityylimme tehdään.

Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä sinulle sopivassa kanavassa! 

Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiireellisissä asioissa meidät saat parhaiten kiinni puhelimitse tai sähköpostitse.