Hoitotarvikkeet

Ripsienpidennysten hoitaminen parantaa niiden pysyvyyttä, pitää ne upean näköisinä pitempään ja on syytä tehdä myös terveydellisistä ja hygieenisistä syistä. Mikäli olet epävarma miten ripsienpidennyksiä kannattaa hoitaa laiton jälkeen, katso ohjeemme täältä. Asiakkaamme saavuttavat ripsilleen parhaan pysyvyyden hoitamalla pidennyksiämme ohjeittemme mukaan.
IMG_20220110_171637_valk-2

Ripsishampoo 18 €

Myymme asiakkaillemme öljytöntä puhdistusvaahtoa ripsienpidennysten päivittäiseen puhdistukseen. Tuote on kehitetty erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.  Mukana tulee lisäksi shampoon käytöön tarkoitettu puhdistussuti sekä ripsiharja. Ripsishampoo riittää päivittäisessä käytössä noin kolme kuukautta. Hygieniasyistä tämän ajan välein on syytä uusia myös ripsiharja ja käytettävä puhdistussuti.

Ainesosat: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Citric Acid, Propylparaben, Glycerin, Methylparaben, Parfum

Tuote on miedosti hajustettu, vegaani ja Suomessa valmistettu.

Nettisivulle

Unimaski 19,90 €

Unimaski suojaa ripsienpidennyksiä mekaaniselta rasitukselta yön aikana. Sen käyttö parantaa ripsienpidennysten pysyvyyttä erityisesti vatsallaan tai kyljellään nukkuvilla, joilla ripsienpidennykset helposti hieroutuvat tyynyyn.

Maski on muotoiltu luomaan kupu kummankin silmän kohdalle tehden tilaa ripsienpidennyksille maskin sisällä. Pehmusteet kankaan sisällä tehostavat ripsienpidennyksiä suojaavaa vaikutusta. Takana säädettävä tarrakiristys.

Yhdessä ostettuna saat molemmat tuotteet vain

30 €