Ajanvaraus ripsienpidennyksiin

Valitse haluamasi palvelu:

Ihanaa, että haluat varata ajan Ilmin ripsienpidennyksiin! Aloita ajanvaraus ripsienpidennyksiin valitsemalla haluamasi palvelu yläpuolelta. Muistathan tutustua varaus- ja takuuehtoihimme tällä sivulla ennen ajan varausta. Oletamme sinun lukeneen ne ennen varaamista.

Ajanvaraus ripsienpidennyksiin onnistuu myös ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla tai Instagramissa.
Tietosuojaselosteemme näet täältä.

Varaus- ja takuuehdot

Uusi asiakas

Huollamme muualla laitettuja pidennyksiä vain tavallisina volyymipidennyksinä (Ilmi Business) tai megavolyymipidennyksinä (Ilmi Temptation). Varaa siis aina aika uusiin pidennyksiin, jos haluat joko rikotut Influencer tai eyeliner-efektin Posh pidennykset. 

Huollot

Huoltojen hinnat pätevät, kun huolto on varattu 3 viikon sisään pidennysten laitosta tai edellisestä huollosta. Mikäli ripset pysyvät hyvin, voi huollon varata myös pitemmän ajan päähän. Tällöin kuitenkin teknikkomme arvioi tapauskohtaisesti onko kyseessä huolto vai uusien ripsien asennus. Meille voi aina lähettää kuvan ripsistä yläviistosta silmät kiinni, ja kerromme onko kyseessä huolto vai uudet pidennykset.

Varaa aina huolto sille pidennystyylille, joka sinulle on laitettu. Pidennystyylistä toiseen vaihtaminen tapahtuu vain erillisen sille osoitetun palvelutyypin kautta.

Poikkeussyystä kuten matkan vuoksi ripsienpidennyksemme voi kertaluontoisesti huollattaa muualla ja jatkaa sitten jälleen huollattamista meillä. Tällöin huollon tekijän ammattitaitoisuus on kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla. Mikäli muualla tehty huolto tehdään huomattavan väärin tai vaarallisesti, joudumme asentamaan asiakkaalle uudet pidennykset.

Ajan peruuttaminen tai muuttaminen

Varattu aika tulee peruuttaa tai muuttaa vähintään 24 tuntia ennen varatun ajan alkamista. Alle vuorokauden sisällä aikaa ei voi enää muuttaa ja peruutetusta ajasta veloitetaan 50% varatun palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta laskutetaan koko hinta.

Pidennysten tekijä

Pyrimme ensisijaisesti noudattamaan ajanvarausjärjestelmässämme asiakkaan varauksen yhteydessä tekemää ripsiteknikkovalintaa. Pidätämme kuitenkin oikeuden vaihtaa teknikkoa ilmoittamatta asiakkaalle etukäteen, sillä yllättäviä asioita kuten sairastapauksia sattuu. Aloittavien teknikkojemme perehdytykset hoidetaan kuitenkin aina täysin erikseen.

Pidennystyylin valinta

Asiakas valitsee aina itse toivomansa pidennystyylin. Huomioithan siis etenkin Temptation tai Influencer-ripsiä ottaessasi, että ripsistä tulee selkeästi normaaleja volyymipidennyksiä näyttävämmät. Emme korjaa takuuna työtä, jossa pidennykset on laitettu oikein mutta asiakas muuttaa mieltään laiton jälkeen toivoen sittenkin luonnollisempaa ilmettä. Asiakas on tietenkin aina tervetullut tyylin vaihtoon, jolloin voimme laittaa luonnollisemmat pidennykset! 

Laatutakuu ja reklamaatiot

Ripsienpidennyksissämme on 7 vuorokauden takuuaika. Tämä kattaa, jos pidennyksistä on lähtenyt 50% tai enemmän ensimmäisen viikon aikana. Mikäli haluat reklamoida palvelusta, teethän sen mahdollisimman pian ja ehdottomasti 7 vuorokauden takuuajan sisällä. Reklamaation yhteydessä pyydämme ystävällisesti lähettämään kuvan ripsienpidennyksistäsi yläviistosta otettuna silmät kiinni. Reklamaatiot hoidetaan ensisijaisesti ilmaisen takuuhuollon kautta. Takuuhuoltoja tehdään lähtökohtaisesti vain yksi. Mikäli takuuhuollosta huolimatta palvelussamme on puutteita, palautamme rahat asiakkaalle tämän tullessa poistamaan pidennykset liikkeessämme. Laatutakuumme on voimassa, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Asiakkaalle ei ole tehty lash liftiä tai ripsien muuta kemiallista käsittelyä 2 kuukauden sisään ennen pidennysten laittoa
  • Asiakas on puhdistanut ripsienpidennykset päivittäin sille tarkoitetulla shampoolla
  • Asiakas on harjannut ripsienpidennykset 1 – 3 kertaa päivässä
  • Pidennysten laiton jälkeen asiakas ei ole käyttänyt silmänympäryksiin öljypohjaisia tuotteita ja on käyttänyt vain pidennysten kanssa sopivia meikinpoistoaineita
  • Pidennyksiä on yleisesti hoidettu kotihoito-ohjeidemme mukaisesti
  • Pidennykset eivät ole kastuneet ensimmäisen 24 h aikana laiton jälkeen
  • Asiakas on saapunut pidennysten laittoon puhtailla ja kuivilla ripsillä
  • Pysyvyysongelmat eivät ole seurausta hormonitasapainon vaihtelusta (esim. raskaus tai imetys)
  • Pidennyksiä on irronnut tasaisesti molemmista silmistä
  • Et ole käyttänyt lääketippoja tai -voiteita silmiin tai luomiin

Vastuu ja allergiat

Ripsienpidennysten ottaminen tapahtuu aina asiakkaan omalla vastuulla allergioiden suhteen. Allergiatapauksissa kuitenkin ripsien poisto liikkeessämme on ilmainen.

Jos takuuehtojamme koskien herää mitään kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä, ja katsotaan sinun tilanteeseesi sopiva ratkaisu yhdessä!